Light

4646-szor recskázott a siketek videóhívójára a brooklyni perverz

Egészen pofátlan önkielégítő ellen kezdődik per New Yorkban: egy siketeknek fenntartott jeltolmácsvonalat hívogatott a férfi, és a női alkalmazottakkal perverzkedett.

Azért hívogatott rendszeresen egy siketeknek fenntartott videótelefon-szolgáltatást egy brooklyni férfi, hogy közben kielégítse magát – írt a bizarr sztoriról a New York Post. Mindez úgy derült ki, hogy a videós csatornát fenntartó cég pert indított ellene.

Az 51 éves, kiváló hallással rendelkező David Marcano a következő szolgáltatást vette igénybe: a floridai központú ZVRS kormányzati pénzt kap minden hívás után, hogy ezzel is népszerűsítsék a kommunikációs lehetőséget a siketek közt. Bármikor hívni lehet a vonalat, ahol jelnyelvi tolmácsok segítenek tolmácsolni a halló és a siketek között.

Marcano összesen 4646-szor hívta a vonalat, és közben mást se csinált, csak maszturbált.

Kiderült a vádiratból, hogy minden egyes alkalommal meztelenül jelent meg a heréit lóbálva és a női alkalmazottak szeme láttára kezdte kényeztetni magát.

Hiába törölték a hozzáférését, mindig újra regisztrált más adatokkal. Nyolc különböző számról telefonált, legutóbb 21-én. Hívta őket Davey Mareno, Davey Mar, Dave Maccan, Dave Mard és Dave Macan néven is. A cég állítja Marcano termelékenységbe, üzletekbe és az alkalmazottak idegeibe került. Azért is perelik a férfit, mert a szükséges szoftver telepítésével megállapodást kötött a céggel, amit eleve megszegett, mert nem volt jogosult a használatára.

A NY Post szarkasztikusan megjegyzi a végén, hogy a ZVRS-nél használt 24 e-mail-címe egyikén sem reagált az újságírók által feltett kérdésekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik