Light

Ha minden légiutas-kísérő ilyen lenne, senki sem félne a repüléstől

mike-a-steward(960x640).jpg (Array)
mike-a-steward(960x640).jpg (Array)

Fergeteges kabarészámot csinál a felszállás előtti bemutatóból a mókakirály steward.

Aki utazott már repülőgéppel tudja, hogy a felszállás előtti biztonsági bemutatók rém unalmasak. A légiutas-kísérők a biztonsági öv működését oktatják, meg azt, hogy mit kell tenni, ha a kabinnyomás csökkenése miatt az utasok arca elé hullanának az oxigénmaszkok.

Erre a világon mindenütt kötelező körre maximum azok próbálnak meg egy darabig odafigyelni, akik először látják, de közülük is csak kevesen bírják végig. Kivéve, ha a bemutatót egy olyan figura tartja, mint Mike, aki a kanadai West Jet légitársaság járatain teljesít szolgálatot.

Produkciójáról az egyik utasa készített felvételt augusztus elején, majd a videót feltöltötte a Facebook-ra. Azóta több mit négymilliószor nézték végig a jelenetet, és sokan kérdezik kommentben, hogy vajon milyen járatokon lehet összefutni Mike-al, mert már csak a műsora kedvvért is elrepülnének valahová.

Egy biztos, ha valami baj történne a géppel, amin a mókamester steward dolgozik, pánik helyett mindenki röhögne, amint a eszébe jutna a biztonsági bemutató.

Flying home from the fabulous TPLO conference…. We had the best in flight crew on West Jet. Laughed so hard. Only had a chance to video the French portion of the pre flight instructions ! Enjoy, we certainly did !

Posted by TM’z Veterinary Clinic on Saturday, 1 August 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik