Light

Meztelenül napozott egy férfi az autója tetején a csúcsforgalomban

meztelen-autos(960x640).jpg (Array)
meztelen-autos(960x640).jpg (Array)

Fura dolgokat tud kihozni az emberekből a kánikula.

Újra erőre kap lassan a kánikula az Egyesült Államok keleti partján fekvő Connecticutban is. Nem egyszerű elviselni, de mindenkinek megvannak rá a saját trükkjei. Nem árt azonban figyelni arra, hogy melyiket, hol alkalmazza az ember. Meztelenre vetkőzni például otthon, a négy fal között érdemes, nyilvánosan csak ott, ahol a törvény megengedi, különben botrány lesz belőle.

Az amerikai autópályák nem tartoznak a ruhátlanságot megtűrő közterületek közé, a reggeli csúcsforgalomban meg különösen nem. Egy férfi mégis úgy érezte, ezt kell tennie. Autóját leparkolta a West Havenbe vezető 95-ös úton, az elválasztó betonkorlát melletti leállósávban, majd anyaszült meztelenül kiült az autója tetejére.

A mellette elhaladók meg nem győzték feltölteni a közösségi portálokra a róla készült fotókat és videókat. Szerencsére valakinek eszébe jutott, hogy hívja a mentőket, akik a rendőrséget is értesítették. Az út egy szakaszát lezárták, majd a férfit őrizetbe vették és kórházba szállították – tudósított az NBC. A forgalom hamarosan helyreállt, a rendőrség pedig közölte, hogy nem emelnek vádat a férfi ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik