Light

Dugó kellős közepén történt a koccanás – nyomós oka volt

Nem kell semmi rosszra gondolni. Sőt.

A közúti balesetek egyik leggyakoribb oka a figyelmetlenség; ha a sofőr nem 100 százalékban a vezetésre koncentrál, abból szinte mindig baj származik – hányszor megírtuk már mi is!

Úgy tűnik, az alább részletezendő angliai eset főszereplője nem olvas Hír24-et; mivel az általa okozott koccanás könnyen elkerülhető lett volna, ha a vezető nemcsak fizikailag, de agyban is jelen lett volna a kocsijában.

A Minit vezető angol hölgy képes volt kocsijával egy forgalmi dugó kellős közepén nekiütközni az előtte álló furgonnak. A tengeri herkentyűket szállító cég autóját vezető szaki nem tudta elképzelni, hogyan fordulhatott elő, hogy nekikoccantak a nem túl összetett forgalmi szituációban. A férfi ezek után rettegve ment be munkahelyére: attól tartott, hogy alaposan leteremtik a karambol miatt – a praxisában korábban sosem fordult elő hasonló.

Főnökei azonban nevetve fogadták.

A karambol okát kivizsgálandó, az eset után megnézték a Mini kamerája által rögzített felvételeket, amelyekből kiderült, hogy a hölgy egy vibrátor – sajátos helyszínen történő, ugyanakkor rendeltetésszerű – használata miatt nem tudott a „forgalomra” koncentrálni, és így fordulhatott elő, hogy autójával nekikoccant az előtte várakozó furgonnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik