Light

Ufókat lehetett látni a NASA élő felvételén – gyorsan félbe is szakították

Újabb „megdönthetetlen bizonyíték” arra, hogy a földönkívüliek látogatják a Földet, és az amerikai kormány ezt titkolja.

Pár nap alatt már több millióan nézték meg azt a nemrég közzétett felvételt, amin egyesek szerint három földönkívüli űrhajót lehet látni, ahogy elhagyják a Föld légkörét. A videót a Nemzetközi Űrállomás egyik kamerája készítette, és a NASA élő közvetítésében lehetett látni. Az összeesküvés-elméletek gyártóit különösen az a tény gondolkodtatta el, hogy az amerikai űrkutatási ügynökség az „ufók megjelenésekor” váratlanul leállította a közvetítést – minden bizonnyal azért, hogy eltitkolják az esetet, ami véletlenül felvettek.

Hogy a felvételen valójában mit is lehet látni, azt persze senki sem tudja, a kis piciny fehér foltok bármik és akármik is lehetnek. A NASA egyelőre nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, de lássuk be, akármit is mondanának, akik ufóknak gondolják a fénypontokat, azokat úgysem fog meggyőzni semmilyen úgynevezett „logikus magyarázat” arról, hogy a kormányzat csak egy ócska magyarázattal próbálja szőnyeg alá söpörni a „bizonyítékot” arra, nem vagyunk egyedül.

Olvasói sztorik