Light

Tóth Gabi: Geszti nagyon megosztó személyiség

Az énekesnő szívesen vállalt duettet egykori mentortársával, annak ellenére is, hogy tudja, az emberek egy része nem kedveli őt.

Geszti Péter legújabb videoklipjében Tóth Gabi és az Irie Maffiás Busa Pisti oldalán rappel, amiről már mi is hírt adtunk. Az egykori X-Faktor-mentor dalai még most is megosztják a hallgatóságot, Majka például nemrégiben cikinek nevezte Geszti zenei munkásságát. Mindezek ellenére Tóth Gabi boldogan dolgozott vele együtt.

“Tisztában vagyok azzal, hogy Péter nagyon megosztó személyiség. Dalszövegeivel gyakran üzen a világnak, de szerintem ő nem botrányhős, nem provokál, inkább egy őszinte, érzelmileg hullámzó művészként nyit az emberek felé” – árulta el a Borsnak az énekesnő.

Az is kiderült, hogy Geszti még számos hírességgel szeretne összehozni egy-egy duettet, de az ő kilétükről egyelőre hallgat. “Őszre szeretnék egy albumnyi duettet, illetve közös dalt készíteni tehetséges magyar énekesekkel. Már négy dalt rögzítettünk, ám hogy kik az előadók, egyelőre nem árulhatom el” – titokzatoskodott a dalszövegíró.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik