Szórakozás

Majka leszólta Geszti Pétert

A rapper ki nem állhatja Geszti dalszövegírói munkásságát, de Friderikusz megvédte.

Friderikusz Sándor újító valóságshowjának második részében Majkával tölt összezárva egy napot. A vasárnap adásba kerülő műsor felvételén állítólag több dologban sem értett egyet a vendég és a házigazda. Fridi először azon húzta fel magát, hogy vendége kijelentette, nem ő végzi otthon a házimunkát, az ugyanis a nő dolga. Majka a macsóságáért kapott is hideget-meleget Friditől, aki a rapper szabadszájúságával sem volt kibékülve. 

Amikor megnyugodni látszódtak a kedélyek, valahogy szóba került Geszti Péter, akinek dalszövegírói munkásságát Majka ki nem állhatja. Lecikizte a szövegeit Friderikusz előtt, aki viszont teljes mellszélességgel kiállt mellette. Még idézett is Gesztitől néhány frappáns szöveget, és továbbra sem hagyta, hogy Majka pocskondiázza – írja a Blikk.

Az RTL-t visszautasító Majka később mindenáron hamburgert akart enni, ám csak szeletelt marhahúst találtak a hűtőben, amit Friderikusz a turmixgépben akart ledarálni. Majka végül letett az evésről, ekkor viszont whiskyzni akart, hogy a sok-sok csípős szócsata után kialakult hangulatot feloldják, ebben viszont Fridi nem volt a partnere, így aztán ebben sem jutottak közös nevezőre. A viták hevében Fridinek a feje is megfájdult, és vizes ruhát kellett rátennie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik