Light

Kitaláltak valamit, amivel kicsit jobbá tehetjük a világot

A legszuperebb ajándék nyáron: jégkrém egy vadidegennek.

Zseniális ötletet talált ki egy amerikai cég; ha netán beválik, és terjedni kezd, az több okból is rendkívül izgalmas.

Először is: végre nem olyasmi kezdene vírusszerűen terjedni, ami eleve oltári nagy baromság – emlékezhetünk az ivós kihívásra vagy mondjuk arra, amikor tinilányok pohárral próbálták meg teltté tenni ajkaikat.

Másrészt pedig óriási lenne, ha a digitális világban újra olyasmi jönne divatba, ami papíralapú.

De most már térjünk rá, hogy miről is van szó: a Kindness And Co. cég megalkotott egy olyan ajándéktárgyat, amelynek segítségével jót tehetünk valakivel. Nem kell semmi extrára gondolni: van egy képeslap, amelyben található egy 20 dolláros bankjegy; a lapra pedig fel van tüntetve néhány tipp, hogy például mi mindenre javasolják elkölteni a – körülbelül 5600 forintnyi – pénzt.

És most jön a lényeg, a felsorolás. Íme néhány szuper ötlet: add oda egy vadidegennek; vásárolj virágot valakinek, aki ma nagyon keményen dolgozik; add oda egy utcazenésznek; vegyél szendvicset valakinek, aki éhes; egy autós étteremben fizesd ki a mögötted következők számláját; forró nyári napon ajándékozz jégkrémet; vegyél egy desszertet valakinek, aki épp egyedül eszik – és még folytathatnánk. A lényeg: csupa olyasmi van felsorolva, amivel jót cselekedhetünk, ha úgy tetszik: egy nagyon kicsivel jobbá tehetjük a világot.

Várjuk a magyar verziót!


Kép forrása: kindnessandco.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik