Light

Végre egy hasznos oktatóvideó: hogyan hajtsuk össze pólóinkat idegroham nélkül

Csak képzeletbeli vonalakat kell rajzolgatni, megfogni a kiemelt pontokat, két csavarás – és kész is!

Vasalni uncsi, port törölni, felmosni fárasztó, a porszívózás szívás (hahaha!) és még rengeteg unszimpatikus tevékenység akad egy háztartásban, de ami egészen biztos: kevés idegesítőbb van a ruhák hajtogatásánál.

Mindegy, hogy ing vagy póló: amikor már huszonharmadik próbálkozás után is hülyén néz ki, plusz sokkal gyűröttebb lett, mint vasalás előtt, akkor azért az ember kivan idegileg. Ezért is olyan jó, amikor kiderül, hogy már ebben a témában is készül oktatófilm.

Hát ha egyszer elérhetők a YouTube-on olyan videók, mint a „hogyan készítsünk kenyérből pirítóst”, illetve a „hogyan kell gitárszóló közben hülye arcot vágni”, akkor azért mégiscsak fura lenne, ha nem találnánk ténylegesen hasznos segédletet egy ilyen kényes feladathoz. Főleg, hogy jön a nyár, lehet utazni, és a bőröndbe valahogy bele kell szuszakolni a néhány napra szánt indokolatlan mennyiségű pólót. Nézzük a trükköket:

Amúgy nekünk elsőre kissé bonyolultnak tűnik a pólóhajtogatós rész, úgyhogy archívumunkból visszakerestük a lassított, még jobban elmagyarázott verzióját, íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik