Light

Megtalálták minden idők legértelmetlenebb oktatóvideóját

Fogadjunk, hogy eddig elképzelése sem volt, hogyan kell kenyérből pirítóst készíteni!

Aki nem csak a klipekért és a vírusvideókért jár a YouTube-ra, tudhatja, hogy a portál roskadásig tele van oktatóvideókkal. Akinek rengeteg ideje van (kikeresni a megfelelő filmeket és végig is nézni), megtanulhat főzni, hangszereken játszani, gyakorolhat nyelveket és még számos egyéb izgalmas tudásra tehet szert.

A Huffington Post a tartalmak hatalmas óceánjából kihalászta a YouTube legértelmetlenebb oktatóvideóját. A legkevésbé hasznos filmet, amely valaha készült. Persze épp ettől szórakoztató.

A videón egy kedves hölgy – nem ám akárki, hanem egy SÉF – megtanít minket, hogyan kell szeletelt kenyérből pirítóst készíteni! Hagyományos toastkészítővel és melegszendvicssütővel is bemutatja a rendkívül bonyolult mozdulatsort: 1. betesszük a kenyeret a sütőbe, 2. beállítjuk a sütési fokozatot (hogy mennyire süljön át a kenyér), 3. kivesszük a sütőből.

Sajnos azt nem tudjuk meg a videóból, hogy hogyan kell megvásárolni és kicsomagolni, valamint felszeletelni a kenyeret, és azt sem mutatja meg a séf, hogyan kenjük meg, és miként fogyasszuk el a pirítóst.

Viszont a kommentek tökéletesek: az első hozzászóló máris fején találja a szöget – „Betettem a kenyeret, elkészült a pirítós, de hová tűnt a kenyér?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik