Light

Pirner Alma párkapcsolati tanácsadó lett

A rúdtánc mellett, most már nem csak a nők testét, de a lelkét is helyre teszi a modell.

Pirner Alma már hosszú évek óta a rúdtánc koronázatlan királynője, melyet oktat is. Az óráin részt vevő hölgyekkel azonban nem csak a mozgásról szoktak beszélgetni, hanem a párkapcsolatokról is, ezért a nemrég újra megházasodott Alma úgy döntött, hogy ezentúl hivatalosan, párkapcsolati coach-ként osztja majd a tanácsokat, akárcsak Erdélyi Mónika.

“Elsősorban hölgyekkel dolgozom, de férfiakat is szívesen látok. Segítek megoldani a romboló veszekedések, az elhidegülés,a sérelmek felhalmozódása, és akár a megcsalás miatt kialakult problémákat” – árulta el a Borsnak Pirner, aki saját házasságát nem tudta megmenteni.

“A házasságokat meg kell próbálni megmenteni, de a miénket nem lehetett. Nem tudtunk már egymásnak adni, ilyen esetben el kell engedni a másikat. Mindkét félnek akarnia kell a változást, különben nincs értelme együtt maradni, mert mindketten boldogtalanok lesznek. Viszont a válás után sem kell megkeseredni, nyitni kell az újra, és tisztában lenni a saját igényeinkkel. Erről is szól a tanácsadásom.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik