Light

Éden Hotel: Gábor szexszel zsarolja Nórit

Eden-Nori(960x640).jpg (éden nóri, )
Eden-Nori(960x640).jpg (éden nóri, )

A húszéves lány sírva nyilatkozott az új párjával töltött éjszaka után.

Minden idők eddigi legbicskanyitogatóbb alakítását láthattuk Gábortól az Éden Hotel tegnap esti adásában. A magát elképesztően és irritálóan felülértékelő fiú a ceremónia során Nórit választotta párjául, akivel már beköltözése estéjén elcsattant az első csók, és azóta csak egyre jobban összemelegedtek.

A kamerák előtti nyilatkozatokból persze az eddig is kiderült, hogy a vonzalom csak Nóri részéről volt őszinte, a magát tévesen Adonisznak gondoló fiú csupán taktikai meggondolásból és egy kis potyaszex reményében közeledett a lányhoz. Amit Nóri kilátásba is helyezett számára, feltéve, ha őt választja párjául.

Arra azonban természetesen nem számított, hogy Gábor már az első közös éjszakán igen erőszakosan és agresszíven közeledni próbál felé, és a visszautasítást válogatott sértésekkel, és fenyegetéssel reagálja le.

“Próbáljál már meg relaxálódni. Szerintem nem sűrűn fordul elő az életedben, hogy ilyen pali csókolgat mint én. (…) Te tényleg igazán buta vagy. Mit gondolsz, hogy te egy okos lány vagy? Azért vagy buta, mert a rafinált buták felismerik azt, hogy buták. De konkrétan te síkbuta vagy… Te húztad az agyamat, vágod? Most már az én kezemben van a döntés…” – hallhattuk a szánalmas és egyben elképesztően arrogáns szöveget Gábortól, majd a kamerák előtt azt is közölte, ő “azt csinál Nórival, amit akar”. A lány persze – érthető módon – kiborult a történteken: 

“Annyira vak voltam, nem láttam, nem akartam észrevenni, hogy ő igazából ilyen. Folyton azzal voltam elfoglalva, hogy lerugdossam magamról, és ne dugjon meg. Itt van a nyakam is, szépen ki van szívva. (…) Annyira nincs kedvem ezzel a rohadékkal beszélni, nem akarok vele szóba állni. Undorodom tőle” – mondta el Nóri, amit az alábbi videót végignézve abszolút, és teljes mértékben megértünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik