Light

Gombos Edina nagy segítséget kap kisfia ellátásában

A műsorvezető hat hete adott életet második gyermekének, akivel könnyebb dolga van, mint azt gondolta volna.

Habár Gombos Edina megszenvedte második terhességét vesekövei miatt, március 27-én egészséges kisfiúnak adott életet. Matteot természetesen már mindenki izgatottan várta, a legnagyobb lázban mégis a nagytesó, a hét éves Miri volt.

Edina eleinte tartott attól, hogy lánya hogyan fogja kezelni az új helyzetet, de amint hazatértek a picivel a kórházból, megnyugodott. A műsorvezető már akkor elmondta, hogy Miri igazi minianyukaként sürög-forog az újszülött körül, aminek újabb bizonyítékot adott legújabb fotójukkal. A kislány ugyanis mindenből kiveszi a részét, fürdeti és öltözteti is öcsikéjét, így Edinának szinte már semmi dolga nem marad.

“Rám már szinte nincs is szükség, az ügyes nagylányom mindent megcsinál helyettem! Nem gondoltam, hogy Miri ilyen gondoskodó lesz, és ennyire szereti majd a kistestvérét” – írta a tévés cuki családi fotója magyarázataként.

Rm mr szinte nincs is szksg, az gyes nagylnyom mindent megcsinl helyettem! :-) Nem gondoltam, hogy Miri ilyen gondoskod lesz, s ennyire szereti majd a kistestvrt.

Posted by Gombos Edina on 2015. április 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik