Szórakozás

Gombos Edinát a kórházban zaklatják

A műsorvezető szerette volna titokban tartani, hogy életet adott kisfiának, de mióta kiderült, azóta nincs egy nyugodt perce. A kismama időt kér.

Kapcsolódó cikkek

Gombos Edina eddig terhessége minden pillanatát megosztotta a nyilvánossággal, még egy bulvármagazin címlapjának is modellt állt anyaszült meztelenül, ezért volt különös, amikor kiderült, hogy titokban már meg is szülte második gyermekét. Az örömteli hírről azonban nem a kismama számolt be, hanem az egyik napilap, akik azóta is próbálnak vele kapcsolatba kerülni, vagy legalább egy fotót készíteni. A műsorvezető erre rágott be, ezért közösségi oldalán kiosztotta az újságírókat.

“Mindenkitől türelmet, megértést szeretnék kérni! Most leginkább nyugalomra van szükségem, szeretnék arra összpontosítani, ami a legfontosabb nekem. Sajnos, újságírót kellett elküldeni a kórház szülészetéről, ahová minden tiltás ellenére “befúrta magát”, hogy a kismamáktól információhoz jusson rólam. Fotósok járkálnak az ajtóm előtt, hangoskodnak, és próbálnak képet csinálni rólam. Kinyomozták a családtagjaim telefonját és most már nemcsak engem hívogatnak percenként, hanem őket is zaklatják. Egyszerűen leírhatatlan a tapintatlanság, ahogy hozzáállnak a dolgokhoz. Egy dolgot tudok ígérni, mindenki tájékoztatva lesz, amikor én úgy érzem, hogy eljött az ideje. Addig felesleges minden próbálkozás, mert senki és semmi nem lehet fontosabb a csoda megélésénél! Köszönöm!” – írta Edina.

Mindenkitl trelmet, megrtst szeretnk krni! Most leginkbb nyugalomra van szksgem, szeretnk arra sszpontos…

Posted by Gombos Edina on 2015. március 31.

Ezt olvasta már? Aleska Diamond olyanra készül, amilyet nőtől még nem látott a világ!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik