Light

Ilyennek látják a nők az ideális péniszt

idealis-penisz(960x640).jpg (pénisz, rajz, vicces, )
idealis-penisz(960x640).jpg (pénisz, rajz, vicces, )

Nem csak szavakkal írják körül, le is rajzolják azokat – videó!

Ha egy férfi megkérdez egy nőt, hogy szerinte milyen az ideális pénisz, akkor a közöttük lévő kapcsolattól függően többféle válaszra számíthat. Ha boldog párkapcsolatban élnek, akkor valami olyasmire, hogy „számomra a tiéd a tökéletes” kevésbé ideális esetekben azonban pofon is csattanhat az érdeklődő arcán.

Az Elite Daily olyan nőkről készített videót, akik ismeretlenek, sőt, akár kamerák előtt is könnyen megnyílnak, még ha tabunak számító témáról is kell nyilatkozniuk. Például péniszekről. A hölgyek, akik az ideális férfiasságról beszélnek, egy dologban értenek egyet: a jó szex fontos pillére egy párkapcsolatnak. Méretileg azonban már eltér a véleményük, 15 és 25 centi között hangzanak el a számok, egyikük pedig azt mondja, a kifejezetten nagy péniszek gonoszak, hiszen hasfájást okoznak.

A kérésre, hogy rajzolják le a számukra legmegfelelőbb hímalkatrészt, szenzációsan reagálnak: van, aki vonalzót, más a kezeit használja a méret megállapításához, és olyan is akad, aki nagyobbat kér az előtte fekvő, A3-as lapnál, mert ami számára ideális, az nem fér ki 29,7×43 centiméterre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik