Light

Chemtrail pilótákat toboroznak Csehországban

Chemtrail (chemtrail, kondenzcsík,)
Chemtrail (chemtrail, kondenzcsík,)

Egy Új Világrend nevű szervezet várja az izgalmas, ugyanakkor mókás állásra vágyók jelentkezését, mesés juttatásokkal.

Új tanfolyamot hirdet a Cseh Légügyi Képzőközpont (Czech Aviation Training Centre, CATC). A prágai székhelyű cég, amelyik légi közlekedéshez kapcsolódó szinte valamennyi terület számára képez szakembereket, a pilótáktól, a légiutas-kísérőn át, a földi repülésirányítóig, a világ minden tájáról várja a vállalkozó szellemű emberek jelentkezését.

Chemtrail operátor képzést indítanak új partnerük, az Új Világrend (New World Order, NWO) nevű szervezet megbízásából. A képzés honlapján azt írják, hogy a tanfolyamokat a világ bármelyik nyelvén meg tudják tartani, az alkalmas jelentkezők számára.

 Kép: catc.cz

A CATC olyan emberek jelentkezését várja, akik szívesen dolgoznának a légiközlekedés területén, és imádják az időjárást, vagy embertársaikat manipulálni. Középiskolai végzettség a minimum, de a légügyi, vagy vegyészeti területen szerzett magasabb szintű képzettséget előnyben részesítik. A sikeres pályázóknak mindenek előtt magas szintű biztonsági átvilágításon kell átesniük, ahol főleg titoktartási képességeiket tesztelik majd.

A tanfolyam, melynek költségeit teljes egészében az NWO vállalja, elméleti és gyakorlati részből áll. Előbbi során a résztvevők, többek között elsajátítják, hogyan kell kezelniük a nyilvánosság nem kívánatos érdeklődését szakmájuk iránt, hogyan bánjanak veszélyes vegyszerekkel, illetve megismerkednek a meteorológia alapjaival.

A gyakorlati képzés első felében, 30 órában, szimulátoron tanulnak vegyszerrel permetezni, majd 5 órában elsajátítják azt, hogyan álcázzák kondenzcsíknak a nyomaikat. A tanfolyam utolsó fázisában a résztvevők 200 órában oktatói felügyelet mellett, élesben gyakorolják a Chemtrailezést.

Azoknak, akik a tanfolyamot sikerrel zárják, garantált munkát biztosít az NWO. Amit ajánlanak: versenyképes fizetés, izgalmas, multikulturális (idegenek, klingonok, stb.) munkakörnyezet, illetve gyakori üzleti utak csillagkapukon keresztül.

A jelentkezés feltételeiről, illetve a képzésről bővebb információkat tudhat meg, ha IDE kattint. A következő állásinterjúkat 2016. április elsején, bolondok napján tartja majd a CATC.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik