Light

A forgalomban, egy motoron szeretkezett a pár

Motoros szex (motor, szex, forgalom, )
Motoros szex (motor, szex, forgalom, )

A rendőrség lenyomozta a párt, de olcsón megúszták a veszélyes mutatványt.

Egy igazán vadnak született párt kaptak lencsevégre Indiában. Egy helyi politikus szúrta ki őket az autója ablakából: egy motoron haladtak a sűrű forgalomban az autópályán. A férfi csak egy pólót és zoknit viselt, a nő pedig vele szemben, a menetiránynak háttal helyezkedett el az ülésen, és lábaival átkulcsolta a férfi derekát. Láthatóan éppen szeretkeztek.

A nem mindennapi eset szemtanúja, Vishnu Surya Wag, a Bharatiya Janata Párt tagja megdöbbenve nyilatkozta: „egyetlen rendőr sem állította meg őket az úton, de egy arra járó szerencsére készített róluk egy fotót.”A politikus kiposztolta a képet Facebookra, s ennek alapján megindult a nyomozás – írja a NY Daily News.

A felvétel akkor készült, amikor a motoron szeretkező pár a Mandovi folyón átívelő hídon ment keresztül Goában. A helyszín, és a rendszám ismeretében a rendőrségnek hamar sikerült a szerelmes ismeretlenek nyomára bukkannia. Ők töredelmesen bevallották, hogy tényleg szeretkeztek az úton. Erre 1000 indiai rúpiára (kb. 4400 forint) büntették meg őket.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik