Light

Éden Hotel: Loki párja életéért aggódott

A taktikai reality versenyzői műugróversenyt tartottak a medence szélén, ám egyik-másik viccesnek szánt produkció, inkább ijesztőre sikerült.

Az Éden Hotel szereplői műugró-bemutatóval szórakoztatták egymást. A fiúkat a lányok pontozták és fordítva, így mindegyik játékos odatette magát, hogy győzedelmeskedni tudjon. A srácok tűsarkú cipőket és női holmikat vetettek be azért, hogy minél viccesebbek legyenek.

“Minden fiú lánynak öltözött be, úgyhogy mindenkiben benne van… a hajlandóság, illetve nem mindenki áll, a nemét illetően stabil lábakon” – viccelődött Peti, az eseményeket kommentálva.

Többnyire a lányok is szexi megjelenéssel akartak hódítani. Adrienn a Flashdance című filmre hajazva hajlékonyságával győzte meg a bírákat, Mariann pedig cicivillantással dobta be magát. Nóri különleges fejesén, ami inkább arcos volt, mindenki nevetett, bár örömük nem volt teljesen őszinte.

“Amit a lányok csináltak, az inkább életveszélyes volt, mint nevetséges. Amikor Nóri beugrott a vízbe, azt hittem meg fog halni. Kriminális volt” – mondta a verseny után faarccal Loki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik