Light

Éden Hotel: Evelin nem hátrál meg semmitől

Eden-Evelin(960x640).jpg (éden evelin, éden hotel, )
Eden-Evelin(960x640).jpg (éden evelin, éden hotel, )

Legalábbis ezt állítja magáról a reality legújabb beköltözője, aki szeretné nagyon jól érezni magát a játék során. Ebben az adásban ez inkább Adriennek és Patriknak sikerült.

Újabb beköltözővel és romantikus randival jelentkezett ma este az édenből a – még mindig – zavaróan betanult szöveggel beköszönő Berki Krisztián. Norbi tegnapi váratlan kiesése után hamar új vendég érkezett a hotelbe, mégpedig a 22 éves pultoslány, Evelin személyében. A szép arcú lány jó emberismerőnek tartja magát, aminek minden bizonnyal igen nagy hasznát veszi majd a játékban.

Főleg azért, mert a pár nélkül maradt Naomi lehetőséget kapott arra, hogy fogadóórát tartson a fiúknak, hogy jobban megismerhesse őket, mielőtt párt kell választania. A jelenleg három szinglit (Naomit, Evelint és Milánt) magában foglaló társaság a szokásosnál is erőteljesebben kavar és szervezkedik. Ebben egyébként Nóri és Loki is még mindig élen jár, akiknek taktikázás közben még összeveszni is sikerült, ráadásul Naomi és a szakállas srác egyre közelebb kerül egymáshoz.Tehát a következő ceremónián akár meglepetésekre is lehet majd számítani…

Ami még történt:

  • Adrienn, mint a múltkori kvíz győztese lehetőséget kapott arra, hogy valakivel a hotelen kívül tölthessen egy kis időt. A lány természetesen párját, Patrikot vitte magával a tengerpartra, ahol a focista még egy kis romantikával is megpróbálkozott – már amennyire ez tőle telt. A randi egyébként jól sikerült, bár a többiek kevésbé értékelték a visszatéréskor poénból eljátszott drámát, miszerint Patrikot hazaküldték.
  • Peti Felelsz vagy mersz játékot kezdeményezett, amiben férfisztriptíz és bugyi nélküli törpejárás egyaránt szerepelt, de egymásról túl sokat így sem sikerült megtudni a játékosoknak.

 

Evelinről az is kiderült, hogy nem túlságosan szégyellős. Bónusz pucér fürdőzése itt megnézhető, de csak és kizárólag 18 éven felülieknek:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik