Light

Aurelio: Szar műsorvezető vagyok

A VV6 győztese önkritikát gyakorolt. A BeleValóban nyújtott munkáját értékelte.

Aurelio azon ritka kivételek egyike, akik a Való Világos szereplésük után is a köztudatban tudtak maradni. Hatalmas karriert azért nem futott be, de valahogy mindig a tűz körül van. Az RTL Klub először a dzsungelbe repítette ki a sírós fiút, majd lehetőséget adtak neki, hogy műsorvezetőként is megcsillogtassa magát a Bele Való Világban. Most, hogy véget ért a valóságshow legutóbbi szériája, Aurelio számot vetett teljesítményéről.

“Én nem vagyok se Istenes Bence, se Lilu, se Sebestyén Balázs. Ők az én szememben, meg szerintem a szakma szemében is a No.1, az elit. Én nem tartom magam jó műsorvezetőnek, sőt, szar műsorvezető vagyok, de én egy külön stílust adtam elő. Egyszerűen én ilyen vagyok” – kezdte a villabarátnőjével mostanában szakító celeb, aki a pletykák szerint VV7 Zsuval is összeszűrte a levet.

Aurelio mindezek ellenére nem adja fel tévés munkásságát, sőt megpedzegette, hogy a közeljövőben újabb lehetőségeket használhat ki. “Vannak lehetőségeim, de ezt még szeretném titokban tartani. Annyit viszont mondhatok, hogy nem fogok eltűnni” – nyugtatott meg mindenkit a reality-sztár az RC News kamerája előtt.

Éden Norbi elárulta miért távozott önként a műsorból. A részletekért katt IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik