Light

A fenekében gyújtották meg a tűzijátékot

Emberek, akik épphogy túlélték a saját hülyeségük miatt keletkezett katasztrófákat.

A napokban mutattuk be azt az őrülten balfék autótolvajt, aki egy téglával próbálta beverni egy kocsi ablakát, ám csak a saját fejét verte be – emlékeznek? Na, az az idióta is belekerült a Fail Army új gyűjteményébe.

A profi bakiválogatók ugyanis most a potenciális Darwin-díjasokból állítottak össze egy szépséges kompilációt. A potenciálist azért hangsúlyozzuk, mert a válogatás címe félrevezető (hibás), hiszen Darwin-díjat csak olyan embereknek ítélhetnek, akik sajnálatos módon nem élik túl azt a rettentő nagy butaságot, amit életük utolsó pillanataiban csinálnak.

Ahogy a Wikipédia írja, a Darwin-díj onnan kapta a nevét, hogy „ezek az emberek Charles Darwin a természetes kiválasztódásról szóló híres elmélete értelmében „szívességet tesznek” az emberiségnek azzal, hogy nem örökítik tovább ostobaságukat utódaikra”.

Ezzel szemben az itt látható bakiparádé szereplői túlélték a baleseteket; ellenkező esetben nem kerülhetnének be egy szórakoztató összeállításba – ennyire azért a Fail Army szakemberei sem szívtelenek. Persze ettől még kijelenthetjük: a válogatás szereplői egytől-egyig őrült nagy hülyeséget csináltak, kész csoda, hogy élnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik