Light

Balázs Klári érzi édesanyja visszatérő szellemét

Az énekesnő már több mint három éve veszítette el imádott édesanyját, de gyakran érzi, hogy az asszony szelleme visszajár hozzá.

Balázs Klári édesanyja 27 évig élt Kordáék velencei villájában, és itt is hunyt el 94 éves korában. Az énekesnő ma napig nem tudta teljesen feldolgozni az évekkel ezelőtti gyászt, és azt állítja, hogy édesanyja szelleme még most is a házban van.

“Nem gondolok rá, de ahogy megérzem ezt a különös érzést, odakapom a fejem, és ösztönösen kicsúszik a számon: mama, te vagy az? Ilyenkor egy pillanatra megállok, elgondolkodom, aztán minden megy tovább. De biztos, hogy édesanyám visszajön hozzám, olyan szoros volt a lelki kapcsolatunk” – mesélte a Borsnak Klárika, aki az anyja halála előtti napon más szellemeket is érzett maga körül.

 Fotó: TV2

“Félig nyitva volt a szoba ajtaja, ahol tettem-vettem, és egyszer úgy éreztem, valaki elsuhant a folyosón, de ahogy odakaptam a tekintetem, semmi különöset nem láttam. Folytattam a dolgom, aztán megint ugyanezt éreztem. Ekkor már kimentem a folyosóra körülnézni, de nem volt ott senki. Azt gondoltam, hogy a fáradtságtól hallucinálok, mégis úgy éreztem, nagy a sürgés-forgás körülöttem” – elevenítette fel a bokatörést szenvedett énekesnő a misztikus történéseket, amiben egy ismerőse is megerősítette.

“Amikor felhívtam az ismerőst, hogy közöljem a gyászhírt, mielőtt megszólalhattam volna, úgy kezdte, hogy a mama elment, mert érezte, amint a szellemek eljöttek érte. Meghűlt a vér bennem, félre kellett állnom a kocsival, annyira felkavart, amit mondott. Azóta figyelek a jelekre, amiket kapok. Nem félek tőle, ha ilyesmit érzékelek, szerintem ez létező dolog, de nem ásom bele magam mélyen a témába, nem járok látóhoz, javasasszonyhoz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik