Light

Orlando Bloom tündés pornóra vágyik

Orlando Bloom A hobbit (orlando bloom, a hobbit,)
Orlando Bloom A hobbit (orlando bloom, a hobbit,)
A Legolast alakító színész legszívesebben egy, a tündékre és a szaftos részletekre fókuszáló szexi spinoffal térne vissza Középföldére.

A minap a showman Conan O’Brien vendége volt Orlando Bloom, akit arról faggatott, hogy A hobbit: Az öt sereg csatájával valóban véget ér-e a Peter Jackson-féle vissza-visszatérés Középföldére. A kérdésre válaszolva a színész azt kezdte el humorosan pedzegetni, hogy ő bizony bevállalna egy pornós folytatást a franchise-hoz, amiben Evangeline Lilly, Lee Pace és természetesen ő maga lennének a középpontban. Elmondása szerint az igencsak fantáziadús elképzelést egy korábbi sajtótájékoztató ihlette, ahol is a két másik színésszel együtt találták ki a projektet.

„Nemrég egy sajtókonferencián voltunk Evangeline Lillyvel és Lee Pace-szel, akik szintén mind a ketten tündéket játszanak a filmekben és arra gondoltunk, hogy csinálhatnánk közösen egy tündés spinoffot. Szereznénk pár iPhonet meg GoProt és azokkal forgatnánk. ‘A tündék leigázzák Középföldét a mocskos, tantrikus szexükkel’ vagy valami ilyesmi lenne a sztori.” bohóckodott a színész az elképzelt, noha igen valószínűtlen A hobbit-folytatásról.

Forrás: The Wrap

Ajánlott videó

Olvasói sztorik