Light

A Hetedik mennyország sztárja valóban kislányokat molesztált

stephen collins (stephen collins, )
stephen collins (stephen collins, )

Stephen Collins beismerte, hogy évtizedekkel korábban több fiatalkorú lánnyal létesített nem helyénvaló módon szexuális kapcsolatot.

A molesztálással kapcsolatos botrány még októberben robbant ki, amikor felmerült, hogy Stephen Collins (Az elnök emberei, Véres gyémánt) a múltban három, akkoriban még kiskorú lánnyal is fajtalankodhatott. A gyanút egy kiszivárgott privát hangfelvétel alapozta meg, amin maga Collins beszélt a húsz, harminckét és negyven évvel ezelőtt történt esetekről. A 67 éves színész mindezidáig hallgatott a dologról és nem ismerte el a felvétel valódiságát, de egy tegnap adott interjúban végül vallomást tett.

Stephen Collins utólag beismerte bűneit.

„Negyven évvel ezelőtt, valami szörnyen rosszat tettem, amit mélységesen bánok. Azóta is vezeklem miatta. Bármennyire is nehéz ez, azt akarom, hogy az emberek tudják meg az igazságot.” ismerte be tettét Collins. A színész még hozzátette, hogy 15 évvel korábban már bocsánatot kért az egyik áldozatától, aki akkor „rendkívül elnézően” viselkedett vele.

Miután a vádak mostanra beigazolódtak, így Collinst előbb a Ted 2 forgatásáról, majd az ABC Scandal című sorozatából rúgták ki. Sőt mi több, az ügy nyomán Amerikában még a legismertebb produkcióját, a Hetedik mennyország aktuális ismétléseit is levették a műsorról.

Forrás: Variety

Ajánlott videó

Olvasói sztorik