Light

Az év 5 legzseniálisabb kutyás videója

Ezek az elképesztően menő kutyák voltak 2014 sztárjai – szerintünk.

A legszuperebb idei macskás videók bemutatása után nem tehetjük meg, hogy kihagyjuk a játékból a cicák örök vetélytársait.

A legjobb kutyás klipek következnek; és ezen a ponton gratuláljunk is az ebeknek, akik már internetes tartalomként is felveszik a versenyt nyávogó kollégáikkal, hiszen már mennyiségben és minőségben sem olyan egyértelmű a macskás videók, gifek és képek dominanciája.

Az alábbi felvételek is bizonyítják, hogy fenti állításunk maximálisan igaz, pedig még így is kihagytunk olyan gigasztárokat, mint például a kutyát, aki a végtelenségig játszható játékot talált fel, és azt is, aki lenyúlja egy kisbaba kedvenc játékát, majd kárpótlásul ajándékokkal halmozza el őt.

Jöjjön a top ötösünk.

Kezdjük egyik kedvencünkkel, azzal a nemrég bemutatott golden retrieverrel, aki részt vett egy engedelmességi versenyen. És nem ő nyert.

Arról az őrülten cuki kiskutyáról is írtunk, aki szerencsétlenségére kint rekedt a teraszon. Legalábbis ő végig ebben a hitben élt.

Az év legnézettebb kutyás videójának – mi több: az év legnézettebb YouTube-videójának – számlálója jelenleg 118 millión áll. Egy póknak öltöztetett eb a főhőse, aki a frászt hozta a gyanútlan járókelőkre.

Őt viszont még nem láthatták a Hír24-en, de most sürgősen pótoljuk ezt a súlyos hiányosságot: a kutya, aki megpróbálja eljátszani, hogy egyáltalán nem érdekli a gazdája villájának hegyén található görögdinnye-darab, pedig NAGYON érdekli.

Végül pedig bemutatjuk a világ legjobb kutyáját. Legalábbis ő így vélekedik, amikor a gazdája megkérdezi, hogy ki a legjobb kutya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik