Light

Az év öt leghülyébb macskás videója

Top 5 cicasztár a lámpabura-fogolytól Putyin kedvenc állatáig.

Nem könnyű kiválasztani az év öt legviccesebb macskás videóját, és ennek több oka is van. Például, hogy 2014-ből még van hátra 2 hét, és addig még rengeteg humoros cicás film kerülhet fel a megosztókra. Persze ez ellen nem tudunk tenni. Aztán azért is nehéz, mert a kínálat 2014-ben sem volt szegényebb, mint korábban. És a rengeteg videó között idén is nagyon sok a tényleg vicces (a zsűrinek nehéz dolga volt). Szögezzük le, hogy könnyen megeshet, hogy kimaradt 1-2 zseniális alkotás; és az is lehet, hogy önök máshogy döntöttek volna. (Ha olyan jól tudják, akkor tessék, tegyék meg javaslatukat kommentben!)

A szabadkozás után talán térjünk rá a top 5-re.

Bura derű

A vicces macskás videók egyik alaptípusa, amikor azon röhögünk, hogy milyen kis béna a cica. Itt klasszikus esetet láthatunk, amelyben a főszereplő állatka elkeseredett küzdelmet vív szörnyű ellenfelével, a horgolt lámpaburával.

Táp-színház

Szintén alapeset, amikor a macskák irigysége, önzősége a humorforrás. Ezt sikerült tökélyre fejlesztenie ennek a vörös cicának, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy kollégái ne fogyasszanak egy falatot sem a tápból.

Én kérek elnézést

Hallod… figyi… igazad volt… Bocs… Ebben a minidrámában Cica 1 esedezik Cica 2 bocsánatáért. De vajon enged-e a megbántott fél? Meg tud bocsátani? Párkapcsolati krízis és annak kezelése fél percben.

Macskajáték

Amikor azt mondjuk, a macskák játékos állatok, leginkább arra gondolunk, hogy jól elvannak egy gombolyaggal, vagy hogy el-elugrálgatnak, ha mozgó tárgyakat látnak. Ez a kép alapvetően megváltozik bennünk, miután megnéztük az alábbi filmet.

Putyinka

A legbizarrabbat a végére hagytuk. A nemzeti érzelmű orosz cica nálunk mindent vitt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik