Light

Michael Keaton újra kísértet lehet

Michael-Keaton-Beetlejuice(960x640).jpg (michael keaton, beetlejuice,)
Michael-Keaton-Beetlejuice(960x640).jpg (michael keaton, beetlejuice,)
A jelenleg a Birdman című filmjével sikert sikerre halmozó Keaton és barátja, Tim Burton ismét összeállhatnak egy kísértethistória erejéig.

Amióta Michael Keaton a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) ünnepeltségének köszönhetően ismét a középpontban van, illetve Tim Burton rövidesen a Nagy szemek című meséjével jelentkezik, megint csak felröppentek a hírek kettejük egy lehetséges újabb együttműködéséről. Keaton és Burton egyébként is régóta jóban vannak, pláne miután már három filmet készítettek együtt, amelyek a Beetlejuice – Kísértethistória, a Batman – A denevérember és a Batman visszatér voltak. Egy lehetséges Beetlejuice 2-ről már korábban is szóltak a pletykák, ámde ezúttal úgy tűnik, hogy minden eddiginél elérkezettebb lehet az idő a folytatás tető alá hozásához.

Michael Keaton anno 1988-ban csakúgy brillírozott Beetlejuice, az őrült kísértet szerepében.

„Ez egy karakter, amit imádok, és hiányzik is a közös munka Michaellel. Csakis egy igazi Beetlejuice létezik, és az ő maga. Már egy ideje dolgozunk a szkripten, ami mostanra közelebb áll a készhez, mint valaha. Szeretnék újra együtt dolgozni vele.” – áradozott Burton egy interjúban, ami bizakodásra adhat okot a projekt beindulását illetően. Mindemellett úgy hírlik, hogy az első film másik főszereplője, Winona Ryder is benne lenne a folytatásban. Speciel mi sem bánnánk, ha alakulna valami a dologból.

Forrás: Cinemablend

Ajánlott videó

Olvasói sztorik