Light

Joss Whedon nem rendez több Marvel-filmet

Joss Whedon Bosszúállók (joss whedon, bosszúállók, )
Joss Whedon Bosszúállók (joss whedon, bosszúállók, )
Beigazolódni látszik a spekuláció, miszerint Joss Whedon, a Bosszúállók sikerének letéteményese feláll a szuperhősfilmek rendezői székéből.

A napokban feltört Sony levelezésekből ered az értesülés is, amely arról szól, hogy Joss Whedon a Bosszúállók: Ultron kora után otthagyja a Marvel moziverzumát. Helyét az idén mind a kritikusok, mind a rajongók által magasztalt Amerika Kapitány: A tél katonája rendező testvérpárosa, Anthony és Joe Russo vehetik majd át. Ez egyszersmind azt is jelentené, hogy ők vezényelhetik le a Bosszúállók 2018-ra és 2019-re tervezett, két részre vágott harmadik darabját, az Avengers – Infinity Wart.

Joss Whedon valóban otthagyja a Marvelt és a Bosszúállókat?

Habár az információk még nem nyertek hivatalos megerősítést, azonban Whedon kiszállása és a Russo-duó helyére lépése már korábban is felmerült. Addig is, míg mindez beigazolódik, az már teljesen biztos, hogy a májusban érkező Ultron kora még Whedon filmje lesz. Russoék esetében ugyanez igaz a 2017-ben bemutatásra kerülő Amerika Kapitány: Polgárháborúra, amit pedig a pajzsdobáló idei kalandját követően, ismét ők rendezhetnek majd.

Forrás: Cinemablend

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik