Light

Stephen Colbert a Hobbit szereplője lett

colbert hobbit (stephen colbert, hobbit)
colbert hobbit (stephen colbert, hobbit)

Az esti műsoráról ismert amerikai humorista és szatíraíró az EW három címlapján is szerepel különböző Hobbit-szereplőnek öltözve.

A The Colbert Report műsorvezetője hatalmas Gyűrűk ura-fan, ezért korábban már a második Hobbit filmben is vállalt egy cameót egész családjával együtt. Peter Jackson, a trilógia direktora állítólag azt mondta akkor, életében nem találkozott nagyobb Tolkien-rajongóval Colbertnél.

A tévés személyiség gyerekkora óta megszállott rajongó, ezért az Entertainment Weekly terjedelmesebb anyagot készített vele, mit is jelent számára A Gyűrűk ura. Colbert barátai segítségével szert tett néhány Hobbit-jelmezre, akik történetesen pont Peter Jackson stylistjai, így Colbert ugyanazokat a ruhákat viselhette, amit a film szereplői az új-zélandi forgatás során. Ezután kerülhetett címlapra.


A hihetetlen szereplőgárdával rendelkező A hobbit – Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) bemutatójára december 18-án kerül sor hazánkban. A főbb szerepekben Martin Freeman, Ian McKellen, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Benedict Cumberbatch, Stephen Fry, Ian Holm, Christopher Lee, és Hugo Weaving is feltűnik.

Forrás: EW

Ajánlott videó

Olvasói sztorik