Light

85 millió dolláros kastélyra vágyik Beyoncé

Beyoncé és Jay-Z (beyoncé, jay-z, )
Beyoncé és Jay-Z (beyoncé, jay-z, )

A világsztár énekesnő és párja, a rapper Jay-Z egy nem mindennapi ingatlan megszerzésén munkálkodik.

Egészen aprócska karácsonyi ajándékot nézett ki magának a sztárpár. Beyoncé és Jay-Z a folyamatosan felreppenő pletykákkal ellentétben valószínűleg mégsem fontolgatja a válást, hiszen éppen egy 85 millió dollárt érő Beverly Hills-i, minden luxussal felszerelt kastélyt igyekeznek megvásárolni.

Amiben még csak nem is az anyagiak akadályozzák őket, hanem az, hogy a sziklafalon álló ingatlanra rajtuk kívül még hárman licitálnak. Az impozáns “ház” egyébként 8 hálószobás, 15 fürdőszobás, 23.000 négyzetméteren fekszik és többek közt egy 16 autós garázs is tartozik hozzá. A pazar kilátás mellett a kis Blue Ivy is örülhet, hiszen még egy saját édességüzlete is lehet a nem egész három éves csöppségnek, a lépcső mellett elhelyezett cukorkaadagolóknak köszönhetően. No és akkor a saját mozit, a feszített víztükrű medencét, a gyönyörű teraszt és a hatalmas gardróbot meg sem említjük.

A nem mindennapi otthonra való licitálást szerintünk jó eséllyel nyerheti a zenész páros, akik közül csak a feleség vitt haza idén 115 millió dollárt, az év legjobban kereső énekesnőjeként.

Az álomkastélyról készült fotókat IDE kattintva tudja megtekinteni.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik