Light
varázsgömb (kristálygömb, )

Kétmilliárdért árulnak “mindent tudó” jósgömböt a Vaterán

Orosz R. Zoltán
Orosz R. Zoltán

bringamániás. 2014. 12. 02. 12:29

Bizonyítottan, működő jós kristálygömböt vásárolhat a neten, ha kíváncsi a jövőre, a múltra, vagy más dimenziókra. Ja, és amennyiben van rá kétmilliárd forintja.

Korábban a témában:

A kétmilliárdos vételár nem elírás, és egyáltalán nem irreális. Végtére is egy bizonyítottan, és garantáltan „múködő” jós kristálygömbről van szó, ami személyre szabott képeket mutat a múltról, a jövőről és az egyéb dimenziókról a kérdezőjének.

Az eladó tudja, hogy kardinális kérdés, ezért rögtön tisztázza: sajnos a lottószámokat nem tudja megmondani a gömb, jó hír viszont, hogy az eladó értékpapírokat és ingatlant is hajlandó beszámítani a készpénz mellett a vételárba. Legalább is ezt írja a Vaterán a padam198 nevű felhasználó.

kristálygömb hirdetés (kristálygömb, vatera, ) 

Néhány részlet a termék leírásából: a világon egyedülálló, családi örökség (talán maga Merlin a mágikus ág a balatonkenesei családfán). A képek megjelenése a gömbben bizonyított, le is vannak fotózva, igaz nem túl nagy felbontású kamerával.

varászgömb 2 (kristálygömb, vatera,) 

A relikvia biztos kora sajnos ismeretlen, de legalább 200 éve van már az eladó családjának birtokában. De valami padláson, vagy láda mélyén porosodhatott, hiszen padam198 egészen eddig nem hitt az ilyesmiben:

„Meg kell mondanom, hogy a mai napig én is erős kételkedéssel viseltettem az ilyesféle eszközökkel szemben, őszintén szólva valamiféle képtelenségnek (érthetetlennek) tartottam az ilyesféle praktikákat, eszközöket, de, a saját szememnek hinnem kellett! Ez, valóban valóságos! valóság!” – írja.

Lényeges információ még, hogy kétmilliárdot érő varázstárgyra érkeztek már érvényes ajánlatok a tengerentúlról, és nyugatról (valószínűleg nem a Vatera magyar nyelvű leírása alapján), de az eladó hála Istennek, ha lehet, szeretné Magyarországon tartani.

varászgömb 3 (kristálygömb, vatera) 

A jövőbe látást bizonyíthatja az is, hogy az eladó hajlandó élethosszig tartó garanciát vállalni a törékeny gömbre (igaz azt nem írja kinek, vagy minek az élettartamáról van szó) ráadásul úgy, hogy ha kell sima postai küldeményként is feladja.

Arról, hogy miért szeretne megválni a családi varázsgömbtől nem ír az eladó. Ami azért érthetetlen, mert ha a lottószámokkal hiába is kísérletezett, azt a rongyos kétmilliárdot csak össze tudná tőzsdézni záros határidőn belül, de ha az sem működik, jövendőmondásra akkor is kitűnő egzisztenciát lehet alapozni, még a XXI. században is. Csak arra tudunk gondolni, hogy önzetlenül másokkal is meg akarja osztani a múlt, a jövő, a szellemek, és az egyéb dimenziók titkát.

Minden esetre, ha lényegesen olcsóbb, de a világon szintén egyedülálló relikviára vágyik, padam198-nak van még kihagyhatatlan ajánlata. Egy „Hatszázezer-Kilencmillió éves állkapocs a Balatonból az 1920-as évekből” mindössze 25 millió forintért.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.