Light

Ismét tarolt Angliában az Attraction

A magyar árnyékszínház sikert sikerre halmoz mióta megnyerte a brit tehetségkutatót. Az angolok a nemzeti lottó születésnapjára is őket hívták szerepelni.

Az Attraction társulatának hatalmas fordulatot vett az élete, miután tavaly megnyerték a Britain’s Got Talent versenyét. Azóta produkcióikkal járják a világot, már Kínában is bemutatkoztak, most pedig az angolok kérték fel őket a National Lottery 20. évfordulójára szervezett gálaest sztárvendégének. A műsort a BBC1 közvetítette.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi közvetíthettük az angliai lottórendszer üzenetét a médián keresztül. Gyakorlatilag velünk köszönték meg az angol társadalomnak az elmúlt 20 esztendőt. Amikor készülünk egy-egy új produkcióra, gondosan elmélyülök az adott téma legendáriumában. Ez most is így volt, s fantasztikus volt látni, ahogyan az angolok lottóznak. Eleve minden egyes kitöltött szelvénnyel támogatják a Parlament által meghatározott jó ügyeket, például a művészetet, az egészségügyet, a sportot vagy a nemzeti örökségeket” – mesélte Szűcs Zoltán a csapat vezetője, aki azt is elárulta, hogy nagy dobásra készülnek.

“A múlt hétvégi fellépés az Attraction dicsőség falának toplistás helyére került. Az elmúlt másfél évben számtalan megtisztelő felkérést kaptunk, sok olyan helyre eljutottunk, ahová álmunkban nem gondoltuk volna, de ezeket a kiváltságokat ennyi idő után sem lehet megszokni. Nem is szabad, hiszen épp ezek a felkérések adják az erőt a folytatáshoz. Ebben az évben még számtalan meglepetés vár ránk, hamarosan fantasztikus bejelentést teszünk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik