Light

Ismét üres székkel kezdődött a BBC hírműsora – videó

Ahogy mostanában ez néha előfordul, a bemondónő picit rossz helyen volt a híradó kezdetén.

Már csak néhányat kell aludni, és jön a novemberi válogatás a legkínosabb/legviccesebb bakikból, amelyek ebben a hónapban történtek a tévéstúdiókban és más helyszíneken – élő adásban. Az alább látható műsorkezdés szinte biztos, hogy benne lesz a gyűjteményben.

Mi is megmutattuk korábban az esetet, amikor a BBC News-ban főszerepet kapott a műsorvezető széke; arra az adásra célzunk, amikor a riporter egy mondat közepén egyszer csak süllyedni kezdett.

Ezúttal pedig a beszélő szék intézményét ismerhetjük meg.

Elindult a híradó, Martine Croxall annak rendje és módja szerint beköszönt, hogy aztán megossza a nézőkkel a legfrissebb információkat, illetve… dehogy is annak rendje és módja szerint…

A kamera hosszan mutatta az üresen tátongó széket, közben hallhattuk a bemondó hangját, aki közölte, hogy nem először történt már ilyen. Majd pedig nekikezdett a híreknek.

A „nem először történt” megjegyzés arra vonatkozott, hogy a BBC-nél az utóbbi időben többször is előfordult, hogy a bemondó nem a megfelelő helyen várta a kezdést. Itt Joanna Gosling kési le saját kezdését:

És itt egy harmadik eset a közelmúltból:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik