Light

Folytatást kap a legrosszabb magyar film

Alom(960x640).jpg (álom.net, tinifilm)
Alom(960x640).jpg (álom.net, tinifilm)

A High School Musicalbe oltott Dr. Szöszi kalandja, az Álom.net második részt kaphat, az alkotók a Facebookon várják az ötleteket. Már egy nap után pompás trollkodás folyik az oldalon.

„Szerintem legyen az a film, hogy egy széphangú nagymellű lány beolvassa az itteni hozzászólásokat rózsaszín háttér előtt, a maradék lóvét meg igyátok el!”

Második részt kaphat az Álom.net, amelynek első epizódja is maximum a 14-16 éves BRAVO-olvasók számára volt nézhető produkció, így némiképp érthetetlen, a rendező, N. Forgács Gábor miért gondolja úgy, hogy érdemes folytatást készítenie. Ugyan a cheerleaderségnek nincs még Magyarországon akkora kultúrája, mint például az USÁ-ban, de a filmnek talán még ez a kisebbik baja, hogy egy hazánkban nem létező jelenségről szól. Az első epizód azért volt rettentően bugyuta, mert ostoba, egydimenziós modellalkatú figurákat kaptunk, akik annyira egysíkúak, hogy még egy amerikai filmben is hiteltelenek lennének. Ehhez akár elegendő az önmagát sikerfilmnek aposztrofáló alkotás trailerét megnézi, ahol kiderül, mennyire hamis.

Az önmaguk paródiájának látszó szétgyúrt BMW-s parasztok, és nagymellű bloggerinák kalandjairól szóló film viszont folytatódhat, hiszen a készítők rendkívül kreatív, Álom.net2, a film folytatása elnevezésű Facebook oldalon várják a konstruktív hozzászólásokat a hogyan továbbról. Építő kritikát az alkotók eddig még nem kaptak, sőt, lassan az a kevés is apad majd, ami van, ugyanis az oldal adminisztrátorai a trágár és sértő kommenteket folyamatosan törlik. Néhány gyöngyszem a kommentelőktől:

A trollkodás nem véletlen, hiszen az oldal szerkesztői egy olyan hamis világban élnek, ahol azt hiszik, az Álom.net-nek vannak rajongói. Bár ha a cél az, hogy csak beszédtéma legyen a film, hát sikerült:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik