Light

Válás után is jóban van expárjával Xantus Barbara

Húszéves házasságnak vetett véget két éve a színésznő és férje, Szurdi Miklós rendező. A kapcsolatuk azóta is példaértékű.

Xantus Barbara tisztában van vele, hogy ez ritkaság, de örül neki, hogy kiváló kapcsolatban maradt exférjével, Szurdi Miklóssal. A titok szerinte a szeretetben van.

“Mindenki más tempóban dolgozza fel a múltat és a döntéseket, mégis szerencsések vagyunk, mert intelligensen, felnőtt emberek módjára kezelünk mindent. Mikit szeretem, tisztelem, a közös munkának pedig nem lett vége. Azóta is jól működünk csapatban. Szerintem nincs semmit titka a kapcsolatunknak, szeretjük egymást, és kész. Szentestézni is együtt fog a család” – mesélte a Borsnak a színésznő, aki egy sikertelen próbálkozás után egyelőre nem is keres új szerelmet.

“Magamra most nemigen tudok figyelni, ennek ellenére belső béke és harmónia uralkodik a lelkemben. Most nem én vagyok a középpontban, ez egy ilyen időszak. Volt egy gyenge próbálkozásom, ami a szerelmet illeti, de nem voltunk egymáshoz valók, ezért úgy döntöttem, legyen vége. Nincs hiányérzetem, aminek jönnie kell, az előbb-utóbb úgyis jön” – vallja Barbara, aki legtöbb idejét kamasz gyermekeinek és munkájának szenteli.


Fotó: TV2

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik