Light

Hatalmas mellek az orosz-ukrán propagandaháború kereszttüzében

A legnagyobb orosz természetes szépségnek választották a krími nehézbombázót, az ukránok berágtak és leműanyagozták a modellt.

Maria, vagy Mia Zarring egy Krímről származó 82 éves modell, akit hatalmas, állítólag teljesen plasztikamentes keblei tettek sztárrá tőlünk keletre. Most épp ezek körül a híres, K-kosárméretű domborulatok körül folyik az ukrán-orosz propaganda harc. Annak ellenére, hogy Mia nem igazán szeretne részt venni benne.

 Mia Zarring (fotó: Pinterest)

Történt, hogy Oroszországban Miát megszavazták „a haza természetes szépségének”, vagyis azt üzenték Kijevbe, hogy a Krím, a nagymellű bombázójával együtt a miénk, és nyugat felé öltögették a nyelvüket.

Ukrajnában pontosan értették a megalázó üzentet, és azonnal azt kezdték firtatni, hogy a természetes szépség mellei, vajon mennyire természetesek valójában – írja a Daily Mail. Egy kijevi szépségszakértő, Oksana Melnyk például ezt írta: „Az oroszok nyilván azért választották őt, mert szeretnék odadugni az orrukat. Szerettek volna lenyúlni egy ukrán sikertörténetet, csakhogy azok mellek nem igaziak, sőt ez nem egy igazi nő.”

 Mia Zarring (Fotó: Mirror)

Szegény Mia, bár pontosan tudja, hogy mi történik körülötte, de egyáltalán nem tetszik neki. „Engem nem érdekel a politika. Büszke vagyok a címre, a melleimre, a testemre és a hazámra” –írja.

A modell egyébként jelenleg Moszkvában él. Karrierje 2011-ben indult be, miután megnyert egy televíziós vizespóló versenyt, azóta hivatásos celeb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik