Light

Hevesi Tamásnak sikert és elismerést hozott a Sztárban sztár

Az énekes ezt Facebook posztjában írja le, ahol megköszöni rajongóinak, hogy a második helyre szavazták a TV2 show-műsorában.

Hevesi Tamás hajszálnyival maradt le arról, hogy ő lehessen a legsokoldalúbb előadó a Sztárban sztár tegnap esti döntője során. Az énekes már hetekkel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy nagy öröm volt számára részt venni a versenyben; most közösségi oldalán is megköszönte mindenkinek, hogy ilyen előkelő helyen végezhetett.

„Kedves Barátaim! Először is: Köszönöm Nektek hogy kaptam az életben egy új AJÁNDÉKOT, melynek neve: SZERETET! Mert ez megfogalmazhatatlan , megköszönhetetlen és felemelő! Másodszor: Köszönöm azt a rengeteg segítő, értem szorító és mellettem végig kitartó embernek, hogy egy ilyen ajándékot kaphattam melynek neve: SIKER! Harmadszor: Ebben a versenyben 2. lettem, ami pontosan annyit ér mintha megnyertem volna…sőt talán annál többet is…mert így bebizonyosodott, hogy van helyem a magyar könnyűzene térképén…melynek neve: ELISMERÉS!

Végül pedig: Köszönöm hogy bebizonyítottátok mindenki számára hogy munkával, szorgalommal, egyszerűséggel, alázattal, kitartással és normális életmóddal is példaértékű EMBER lehet bármelyikünk! Köszönöm és Örök Hálám Nektek!!!! Isten Áldjon Mindenkit!” – írja az énekes, aki ma estétől már feleségéért, Hevesi Krisztáért drukkolhat, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjeként küzd az afrikai dzsungelben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik