Light

Pszichológusok kezelték Bagi Ivánt

A humorista az utóbbi években legalább öt pszichológusnál járt, de egyikkel sem volt szerencséje.

Bagi Iván gyermekotthonban nőtt fel és hirtelen vált az ország legnépszerűbb parodistájává, így nem csoda, hogy néhány éve elhatározta: szakember segítségét kéri lelki egyensúlya helyrebillentéséhez. A Csak szeretet legyen! című hamarosan megjelenő könyvében azonban leírja, hogy mindez egyáltalán nem ment olyan egyszerűen.

“A pszichológusokkal eddig nem volt szerencsém, pedig Isten lássa lelkem, én rendületlenül próbálkoztam. Az utóbbi öt-hat évben magánszorgalomból kerestem fel segítő szakembereket, mert rám tört a vágy, hogy végre kibeszéljem magamból a múltat és a jelent; a vigasztalan gyerekkort, a jókedvemet, és úgy összességében az elmúlt harmincnyolc évet. Sajnos süket fülekre találtam, nem volt meg egyikkel sem a kémia. (…) Megértést vártam volna tőlük, de zárt kapukra találtam” – írja a kötetben Bagi.

A parodista felidézte, hogy az ajánlások vagy internetes keresések alapján felkeresett pszichológusok egyike kapásból IQ tesztet íratott vele, egy másik pár percért tízezreket kért, de volt olyan, aki egy levegőtlen szobában csak a saját hangját hallatta, és olyan is, aki inkább egy megfáradt színházigazgatónak tűnt. Iván tehát feladta a keresgélést, talán ezért ragadott inkább tollat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik