Szórakozás

Szexuális életéről nyilatkozott Zámbó Krisztián

Jimmy fia egy cikkben elárulta, hogy az Édes élet számukra a legjobb párterápia, a kedvenc része azonban az, amikor elvonul tőlük a stáb.

Zámbó Krisztián az Édes életben folyton veszekszik párjával, a mosógépben szőlőt préselő Zsuzsival, de állítólag korábban ennél sokkal többször estek egymásnak. Terápiás jelleggel hat tehát rájuk a forgatás, hogy egész nap együtt vannak, fura szituációkba kerülnek, és érdekes helyekre utaznak. A kamerák előtti csetepatékkal kiadják magukból a feszültséget, ami pozitívan hatott a kapcsolatukra.

“Az a vicces, hogy a műsor előtt sokkal többet veszekedtünk, könnyebben hajba kaptunk, mert igazán egyikünk sem foglalta le magát, és reggeltől estig egymás nyakán lógtunk. Most is együtt vagyunk, de az egész napos forgatás mindkettőnk energiáit leköti. Jó ez a közös munka, teljesen felpörgette az életünket. A legkülönbözőbb helyekre jutunk el, mindenféle őrültséget teszünk együtt, a kamera előtt lezajlott veszekedéseink pedig terápia jellegűek. Miután elvonult a stáb, jól megpuszilgatjuk egymást, és jókat szeretkezünk” – árulta el a tökéletes kapcsolat titkát a Borsnak Krisztián.

Fotó: Steiner Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik