Light

Sipos Peti szerint elfogult a Sztárban sztár zsűrije

Szimpátia alapján pontozzák a versenyzőket a műsor ítészei - véli a legutóbbi kieső.

Vasárnapi Lenny Kravitz-előadásával nem aratott osztatlan sikert Sipos Peti. Legalábbis a végeredmény tekintetében biztosan nem, ugyanis az Irigy Mirigy tagjának kellett távoznia a Sztárban sztár színpadáról. Sipos vegyes érzelmeiről mesélt a Bors újságírójának.

“A zsűri nem konzekvens. Fontos, hogy nem a vasárnapi teljesítményem után mondom ezt, hanem összességében. Egyszer azt mondják, hogy a saját hangon éneklés a jó, máskor azt, hogy a kapott előadó hangján kellett volna, bár hozzáteszem férfinak női hangon, nőnek férfi hangon énekelni nagyon-nagyon nehéz feladat. Szerintem mindig az aznapi produkciót kéne pontozni, és nem szimpátia alapján zsűrizni ” – mondta el az énekes, akinek szavaival Bereczki Zoltán nem ért egyet.

“Először is nem a zsűri, hanem a nézők szavazták ki Petit a műsorból. Személy szerint kilenc ponttal jutalmaztam azt, ahogy Lenny Kravitz számát előadta. Egyébként valóban a hangutánzás lenne a legfontosabb, de néha engednünk kell ebből az elvárásból, mert megesik, hogy megvalósíthatatlan a feladat. (…) Az a lényeg, hogy az előadó megtalálja azt a valamit, amivel feledtetni tudja a zsűrivel, hogy nem azonos az általa megformált előadóval. A zsűri nagyon sok szempont szerint pontoz, és én még elfogult sem vagyok” – nyilatkozott a témában a zsűritag.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik