Light

Vastag Tomit doppingolta a nosztalgia

Az ifjabb Vastag tesó megmutatta vasárnap este, mi is az igazi Sztárban Sztár; Meződi Józsefként és BSB Nickként egyaránt hatalmasat alakított.

Vastag Tomi mintha megtáltososdott volna a TV2 showműsorának fináléjához közeledve. Vagy csak egyszerűen a retróban van igazán otthon; az egykori x-faktoros ugyanis vérprofikat megszégyenítő módon alakította mindkét ráosztott szerepet az est folyamán.

Szóló produkciójában az Apostol együttes frontemberét, Meződi Józsefet kellett megszemélyesítenie, ami mind hangban, mind megjelenésben és gesztusokban annyira jól sikerült, hogy a zsűri és a közönség egyaránt teljesen odavolt a produkciótól; Claudia például eleinte tátott szájjal nézte az előadást. És meg is értjük, hiszen ahogy Hajós András találóan megjegyezte, szinte vártuk, ahogy kiderül, át lettünk verve, és igazából az eredeti előadó áll a színpadon. De nem, ezt Tamás tényleg ennyire odatette.

És ha ez nem lett volna elég, a kilencvenes évek feelingje is abszolút átjött; igaz, itt már nem egyedül kellett helytállni a legkisebb Vastag testvérnek. A fiúk közös előadásában a Backstreet Boys slágere szólalt meg, és Tomi itt is abszolút élethűen hozta a lenyalt frizurás tinik bálványát. Nick Carter kutyatekintete leginkább Majkára volt nagy hatással, de a zsűri minden tagja meg volt győződve arról, hogy Tomi itt és most találta meg a leginkább hozzá illő stílust.

 

Mi ilyen messzire azért nem mennénk, viszont kíváncsian várjuk, legközelebb is meg tudja-e ugorni Tomi a saját maga által igen magasra felrakott lécet.

És ezt olvasta már? Bárdos András legújabb blogbejegyzésében arról elmélkedik, hogy vajon a szókimondás vagy a tapintat a fontosabb. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik