Light

Mi folyik a Kálvin téren?

Élőben jelentkezünk, ünneplési okokból.

Legutóbb a Sziget-fesztiválon léptünk személyesen interakcióba az olvasókkal, amikor kiélhették rajtunk beteges vágyaikat, előtörhetett belőlük az elfojtott agresszió, és megdobálhatták firkászainkat krémesekkel és vizes lufikkal.

Ezúttal ünnepelünk: Facebook-oldalunk rajongótábora órákon belül eléri a 250 000-et, úgyhogy mi most éppen  élőben megköszönjük az olvasóknak a szeretetüket. Percről percre.

8:59

Élő közvetítésünk véget ért, jó volt önökkel! Köszönjük a sok like-ot, csak így tovább! A segítőink képével búcsúzunk, jelenleg ez a legjobb online tartalom. Olvassanak minket szorgalmasan!

 

8:50

Hamarosan videóformátumban is megmutatjuk a mai író-olvasó találkozó legromantikusabb pillanatait.

8:41

Az ünnepelt oldal jelenleg 249 268 Like-nál jár. Ha még nem követ minket a Facebookon, kattintson, hátha Ön lesz a 250 ezredik! A címlapon éppen Hende Csaba honvédelmi miniszter unortodox távcsőhasználata látható, marha jó!

8:37

A relatív páratartalom miatt egy kávézóba húzódtunk vissza, itt keressük az olvasók társaságát.

8:31

Kollégánk bőrön át érintkezik egy csinos olvasóval. Az ilyen fizikai kontaktus miatt éri meg újságírást tanulni.

 

8:26

Ez történik most:

 

8:14

Energiaitalokkal látjuk el a Kálvin téren sétálókat. A dobozokon Hír24-es hírek olvashatók, nagyon frankó! Még érdemes elindulni ide, bár már csak 2 doboz van. Azokat pedig mi fogjuk meginni.

8:03

“Anyám egyfolytában a Hír24-et olvassa” – mondja egy kedves olvasó. Majd váratlanul hozzáteszi, hogy egyszer Kevin Spacey-vel pisilt New Yorkban.

7:57

Egy fiatal olvasónk panaszkodott, hogy épp elkésik az iskolából. Persze annyi ideje még volt, hogy ezt részletesen kifejtse.

7:46

Egy svéd időjárás-előrejelző site szerint zuhognia kellene az esőnek. Ennek nincs nyoma, inkább olyan, mintha hó esne, de ezt nem tudjuk egyelőre megerősíteni.

7:45

Az olvasók (és egyben: járókelők) egyelőre mit sem sejtenek.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik