Light

Bereczki kiosztotta Vastag Tomit

A színész hosszú perceken át kritizálta a Sztában sztárban és a műsor után is az X-Faktor felfedezettjét.

A Sztárban sztár vasárnapi adásából Dukai Regina esett ki, Bereczki Zoli szerint azonban volt nála gyengébb versenyző is. A színész hosszan bírálta Vastag Tomit azért, mert nem méltó módon hozta Frank Sinatrát.

“Ezt a műfajt kívülről fújom, ebből van diplomám. Ez musical, aminek a könnyedség a lényege. Az, hogy ne lássam: az előadó gondolkodik, mi a következő lépés. Tominál minden pillanatban ezt láttam. Mielőtt elhangzik a védekezés, hogy csak egy heted volt erre felkészülni, tudni kell, te ezt régóta csinálod. Nekem nagyon sok minden hiányzott ebből” – jegyezte meg temperamentumosan Bereczki a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Sinatra-előadására utalva.

Egy nappal a műsor után a Borsnak is arról beszélt, a véleménye ugyanaz. Bereczki Zoli a könnyedséget, légiességet hiányolta Tomi előadásából, ami ennek a műfajnak a sajátossága. Tamás szétesett, és szinte végig a táncosok után ment, nem koncentráltabban teljesített.

Vastag Tamás értetlenül állta kritika előtt, hiszen amikor Frank Sinatrát alakítja a színházban, szinte soha nem táncol a színpadon:

“Sinatrát a hangként és nem a lábként emlegetik. Szerencsére a hangomat megdicsérték, de a tánccal valóban meggyűlt a bajom. Elfogadom Zoli kritikáját, mert elismerem a művészetét, Frank Sinatra azonban soha vagy csak alig táncolt. Ennyit tudtam kihozni a produkcióból” – fejezte be alázattal a lapnak Vastag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik