Light

Dolhai Attila mindenhonnan elkésik

A színész négy nővel él együtt, feleségével és három lányával sok kalandban van része.

Dolhai Attila olykor négy tüneményes, olykor négy harcias hölggyel él együtt. Az Operettszínház művésze feleségével ugyanis három lányt nevel, ennek előnyeiről és hátrányairól kérdezte őt a Bors újságírója.

“Nekem ez a természetes. Volt időm hozzászokni, hisz nem egyszerre érkeztek a lányok. Luca tizenegy, Emma kilenc- és Anna ötéves. Az első gyereknél teljesen mindegy volt a neme, hisz ő volt az első. A másodiknál pedig már ott volt bennem az az érzés, hogy Lucával mennyire bizalmi a viszonyunk, és ezt szerettem volna újra átélni. A harmadik alkalommal pedig titkon még örültem is, hogy ismét lányunk születik. A hiúságomat egyáltalán nem sérti, hogy nincs fiam. Jó velük együtt lenni, élni, de persze van, mikor én is elveszítem a türelmem. Ilyenkor lép közbe a bölcs anyukájuk, és minden problémát megold” – mondta a lapnak a nemrég musicalről operára váltott Dolhai.

“A legnehezebb kétségkívül a reggeli tumultus a fürdőszobában és az, hogy tuti, mindenhonnan elkésünk, de nem mindig miattuk. A legjobbak pedig azok az amerikai típusú filmjelenetek, mikor a családfő hazaér, és a gyerekei boldogan a nyakába ugranak. ­Jól­esik, mikor rendszeresen így fogadnak engem. Tekintettel vannak rám, és nem minden rózsaszín otthon. A lányok szobáját ugyan a világos színek uralják, de nem a rózsaszín. Próbálok szigorúnak tűnni, a sarkamra állni, viszont teljesen az ujjuk köré tudnak csavarni” – tette hozzá a színész.

Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik