Szórakozás

Dolhai Attila búcsút int a musicaleknek

Az Operettszínház egyik legsikeresebb musicalszínésze úgy döntött, végleg felhagy a műfajjal, a rajongók utoljára az Elisabeth című darabban láthatják.

A közönség természetesen ezután is találkozhat a színpadon a Jászai Mari-díjas Dolhai Attilával, hiszen a színész nem karrierjének vet véget, csupán egy nagy lépésre szánja el magát. Az opera műfajában szeretné kipróbálni magát.

“Mostantól komolyabb műfajokban akarok bizonyítani, mint például az operett és az opera. Tudom, hogy van ebben kockázat, azonban az embert, így a művészt is, a kihívások viszik előre. Remélem, a bajai Elisabeth című előadás valóban a búcsú lesz a musicalektől” – árulta el Dolhai a Blikknek.

Fotó: prgarden

Az Operettszínház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor most azonban törheti a fejét, hogy a megüresedett helyet kivel fogja pótolni.

“Én vagyok a bűnös, hiszen én adtam Attilának két éve Szegeden operafőszerepet. Vállalom, de nagyon nehéz helyzetbe hozza a színházat a döntésével. Örülök is, hiszen egy szenzációs bonvivánt nyert a színházunk, de csak­ugyan fő a fejem, kivel fogom Attilát pótolni” – mondta az igazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik