Light

Popslágerre táncolva vonult be a pap az esküvőre – videó

East 17-re ugrabugrált az összes főszereplő; az atya sem maradhatott ki a buliból.

Ilyen esküvői bevonulást még nem látott az angliai Horwich, de talán az egész Egyesült Királyság sem. Nick és Nina Makin rendhagyó szertartást szeretett volna, és ez maximálisan sikerült nekik.

Az 28 éves ara a Daily Mail-nek elmondta, hogy egy mobilcég királyiesküvő-tematikájú reklámja adta az ötletet, amelyen hasonlóképp vonulnak az oltárhoz a Vilmos cambridge-i herceget és Kate Middletont alakító színészek és a násznép tagjai.

Nick és Nina esküvőjének főszereplői az East 17 House of love című dalára vonultak be horwichi templomba. Mindenki nagyot alakított, de volt valaki, akinek a produkciója különösen nagy tetszést aratott – ő pedig nem más, mint a pap: Stephen Fletcher atya.

Az ifjú pár elmondása szerint a tiszteletes már az ötlet említésekor is rendkívül lelkes volt, és alaposan felkészült a bevonulásra.

Láthatóan nem Ray Kelly, az éneklő pap az egyetlen popzene iránt nyitott atya; a YouTube-on a megfelelő kulcsszavakra keresve megannyi táncoló tiszteletesre bukkanhatunk; íme az egyik legmenőbb:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik