Light

Rumbázik és szambázik az RTL Klub híradósa

A komoly szerepben megszokott Szabados Ágnes egy igazi nőies, és bizony elég szenvedélyes hobbinak hódol szabadidejében.

Csak a képernyőn láthatjuk mindig komolynak az RTL Klub új híradósát. Szabados Ágnes ennél fesztelenebb és nőiesebb elfoglaltságot nem is találhatotott volna – no és persze olyat sem, ami ennyire távol áll hivatásától. A csinos képernyős ugyanis hosszú évek óta táncol, ahogy ezt a Bors cikkében is olvashatjuk.

“Kiskunhalason, ahol gyerekkoromat töltöttem, szinte mindenkit beírattak a szülei táncolni, így én sem maradhattam ki. Egészen 17 éves koromig állandó fellépői voltunk a párommal a különböző versenyeknek, majd az érettségi közeledtével inkább az egyetemet választottam” – meséli Ágnes, akinek mindennapjaiból azért így sem marad ki a mozgás.

“A táncospárommal, Péterrel de­cem­ber­ben ismerkedtünk meg, és azóta egy héten legalább egyszer leugrunk a tánciskolába, hogy átadjuk magunkat a ritmusnak: rumbázunk, szambázunk, gyakoroljuk a latin táncokat, és persze koreográfiákat is tanulunk, kizárólag hobbiszinten.”

Fotó: RTL Klub

És ezt olvasta már? Össztűz zúdult az x-faktoros Tóth Marcira. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik