Light

Kisbabája egészségéért aggódik Mádai Vivien

A műsorvezető egy különleges készülékkel otthon is ellenőrizgeti magzata szívhangját.

Mádai Vivi nem elégszik meg a hagyományos időnkénti nőgyógyászati vizsgálatokkal; babája egészsége érdekében, no és persze saját maga megnyugtatására otthonra is beszerzett egy CTG-gépet, amivel figyelni tudja a kis bébi szívhangját, és még a méhösszehúzódásokat is.

“Valóban kicsit félősebb vagyok a kelleténél, ezt sajnos nem tudtam leküzdeni. Ez talán azért is van így, mert nemrég a fülembe jutott egy ismerős kismama története, akinél a magzat méhen belüli oxigénellátottsága tartósan lecsökkent, és éppen ennek a különleges gépnek köszönhette, hogy ő és a kislánya egészségesen megúszták a dolgot. Zénó szerencsére jó baba, sokat alszik, a mérések alapján minden paramétere rendben van, átlagos súlyú, és rengeteg haja van” – mesélte a Blikknek a műsorvezető. A gép adatai egyébként azonnal megjelennek Vivien orvosánál, így akár a legkisebb rendellenesség esetén is azonnal elláttást kaphat a kismama.

“Számomra megnyugtató ez a megoldás, így nem aggódom annyit, biztonságban érzem magam, olyan, mintha az orvosom folyamatosan szemmel tartana bennünket, hogy minden rendben van-e” – mondta el a várandós műsorvezető.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik