Light

Megosztó jeges vödrös videót készíttetett Bereczki Zoltán

Az énekes nem a szokásos telefonos megoldást választotta a jeges kihívás teljesítéséhez. Két profi kamerával vetette fel kisfilmjét, miközben a háttérben saját dala hallható.

Bereczki Zoltán tudja, hogy kell kitűnni a netet ellepő jeges vödrös videók sűrűjéből. Nem egy 20 másodperces, és időnként elég cikisre sikerült felvételt kockáztatott, hanem két kamera segítségével egy közel másfél perces minivideót készíttetett.

Ami azoban kicsit mintha visszafelé sült volna el, ugyanis még saját rajongóit is megosztotta a felvétel. A filmben háttérzeneként saját dala csendül fel, minden szó betanultnak tűnik, és a hidegzuhany helyett a Sztárban sztár ítésze a vízpazarlásról tart benne kiselőadást. Ferenczi Orsolya, az énekes menedzsere a Borsban reagált a megosztott videó nem túl pozitív fogadtatásra.

“Bereczki Zoltán hosszú évek óta jótékonykodik, nem a kamerák előtt. Dévény Anna alapítványt nagyon régóta és most már az ALS-t is. A film véleményem szerint olyan minőségben készült el, hogy Zoli tíz év múlva is büszke lehet rá. Ő nem az az előadó, aki klottgatyában bohóckodik mások előtt.”

A kommentek mindenesetre árulkodóak, a hozzászólók “kínosnak” és “túljátszottnak” értékelik a produkciót, sokan pedig azon akadtak fenn, hogy a vízfogyaztási szokások kritizálása miért épp egy teletöltött medence mellől hangzik el.

Önnek mi a véleménye?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik