Light

Verekedéssel vádolják Váradi Vivient

A Jóban Rosszban egykori színésznőjét feljelentették, mivel a hírek szerint megtámadott egy lányt. Az ügyben nyomozás indult.

Váradi Vivien a TV2 napi sorozatában ismerhette meg a közönség, hiszen egy ideig Radó Kriszta karakterét alakította a sorozatban. A 30 éves lány most igen kínos helyzetbe hozta magát, ugyanis egy lány azt állítja, Vivien súlyosan bántalmazta őt.

“Múlt hét kedden este olyan tizenegy óra magasságában megelégeltük, hogy hatalmas a fölöttünk lévő lakásban a hangzavar, ezért felmentünk, hogy megkérjük, legyenek halkabban. Egy férfi nyitott ajtót, de szemben velünk egy lány ült, akinek szinte izzott a szeme az idegességtől. Elkezdett obszcén szavakat ordibálni, majd hirtelen felpattant, mintha megőrült volna, és nekem esett. Minden erejével a hajamat tépte, miközben rúgott és karmolt. A térdemet és a hasamat is jó erősen megrúgta. Ugyan próbáltam védekezni, de nem lehetett leállítani, úgyhogy összeverekedtünk. Erre a pasija is közbeavatkozott, ő is megtámadott engem” – mesélte a Blikknek a sértett, aki az eset után a rendőrségen is feljelentést tett. A BRFK lapnak adott információja szerint garázdaság vétségének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Váradi Vivient nem sikerült megszólaltatni a lap munkatársainak, helyette párja nyilatkozott, aki – bár először azt is tagadta, hogy egyáltalán ismerné Vivient – azt állítja, az eset idején ők a Balatonon tartózkodtak.

Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik